MHC Rosmalen

Welkom op de site van MHC Rosmalen

 

Actueel

 
Gedrag op en rond de hockeyvelden !!
 
Het is weer nodig. Afgelopen weken zijn er weer een aantal incidenten geweest rond gespeelde wedstrijden op onze club.
 *         Spelers die een grote mond hebben tegen medespelers, - speelsters en scheidsrechters. 
 *         Coaches die zich niet weten te gedragen 
 *         Toeschouwers die echt niet weten waar ze mee bezig zijn en het nodig vinden om tegenstanders, coaches en scheidsrechters het leven zuur te maken.
 
Kortom: hoe lang willen wij dit soort gedrag nog toestaan?
 
Hier is maar één oplossing voor: stoppen met hockeyen en de "daders" rechtstreeks aanspreken en vragen hun gedrag te veranderen. Als dit niet lukt aan een speler of coach direct de rode kaart tonen en een toeschouwer vragen het complex te verlaten. Dit gaat een jeugdspeler natuurlijk niet lukken. Als ouders, vrijwilligers en bestuur kunnen wij wel hierbij helpen. Het bestuur verzoekt ouders en vrijwilligers dan ook in actie te komen tegen buitensporig gedrag.

Bestuur MHC Rosmalen


Zand op kunstgras 4

Herhaaldelijk krijgen wij, de technische commissie en de SKR (verantwoordelijk voor onderhoud van onze kunstgrasvelden) vragen over het onderhoud en zand op de zandkunstgrasvelden van MHC Rosmalen.
Deze vragen richten zich vooral op veld 4. Dit zandveld is aangelegd in 2013. Het kunstgraszand wat op het veld ligt wordt om de 2 weken geborsteld d.m.v. een kleine trekker met hierachter een roterende borstel. Dit wordt gedaan om algen groei, oneffenheden, onkruid ed. te voorkomen en tegen te gaan. Het is niet zo dat er ook nieuw zand wordt ingestrooid, dit gebeurt alleen op de plekken waar de strafcorners worden aangegeven. Door dit borstelen ontstaat de mening dat er nieuw zand wordt ingestrooid. Dit is dus NIET het geval
Dit zelfde proces wordt ook gedaan op veld 3. 
 
Namens de SKR hebben we een verzoek ingediend om zo veel mogelijk wedstrijden te laten spelen op veld 4, want hoe meer er op een zandveld wordt gehockeyd des te beter en sneller wordt het zand verdeeld waardoor in de loop van de tijd de “zandhopen” beter worden verdeeld. Dit komt zowel het veld als het spel van de hockeyers ten goede. 
 
Mochten er nog specifieke vragen zijn hierover neem dan gerust contact met ons op.
 
Namens de Stichting Kunstgras Rosmalen
Raymond Pieterse


Mededeling inning contributie

Door verwerkingsproblemen bij de ABN Amro bank is de incasso op 26 september niet uitgevoerd.  De problemen zijn nu opgelost en op 25 oktober zal de incasso plaatsvinden.
 
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
 
Davy van der Veeken
 
Penningmeester MHC Rosmalen

  • Social Media

  • Webcam MHC Rosmalen

  • Nieuws voor de site

    Mail het naar redactie@mhcrosmalen.nl
    Ook voor opmerkingen over of reacties op de inhoud van deze site.
    Het email adres van het ledensecretariaat is leden@mhcrosmalen.nl

Hoofdsponsor

Sponsors

Alle Acties Alle Sponsoren SponsorLogin