Businessclub


Om onze gezonde ambities waar te kunnen maken, hebben we een eigen Business Club. Deze heeft als doelstelling om met elkaar zoveel mogelijk waarde te creëren. Hoe we dat waarmaken en hoe u als zakelijke partner onderdeel kunt zijn van deze snelgroeiende Business Club, leest u in onze speciale flyer.

Leden Business Club

Ontmoet de leden van onze Business Club.

Hoofdsponsor:

Kledingpartners:

Business Partners XXL:

Business Partners XL:

Business Partners:

Maatschappelijk Partner:
Activiteiten Business Club
De Business Club organiseert diverse activiteiten.

Maandag 23 maart 2020: Samen waarde creëren op weg naar Olympisch goud, zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz, avondprogramma in ons clubhuis 
(uitgesteld, nieuwe datum volgt nog)

Programma:
19.30 uur Ontvangst in het clubhuis
20.00 uur Welkom door Mark Brants
20.10 uur Unieke inkijk in het leven van het zeilduo Annemiek Bekkering en Annette Duetz die deze zomer strijden om goud tijdens de Olympische Spelen in Tokyo. Over wat ze er allemaal voor moeten doen en moeten laten om hun droom te verwezenlijken
21.10 uur Borrel
23.00 uur Afsluiting

Wilt u als introducé aanwezig zijn bij deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

In het nieuwe seizoen gaan we onder meer samen koken onder leiding van chef Luuk Sluijter (Bourgondisch Genieten) en we maken kennis met de dan volledig nieuwe golfbaan in Rosmalen (met een mooie historische link naar onze hockeyclub).

Contact 
Hebt u interesse om deel uit te maken van het snelgroeiende zakelijke netwerk van MHC Rosmalen? Of wilt u via MHC Rosmalen onze 1.350 leden en hun familieleden bereiken? Neem dan contact op met onze Business Club Commissie via [email protected]. We maken graag kennis met u en met uw wensen. We hopen u snel te ontmoeten.