Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Businessclub


Om onze gezonde ambities waar te kunnen maken, hebben we een eigen Business Club. Deze heeft als doelstelling om met elkaar zoveel mogelijk waarde te creƫren. Hoe we dat waarmaken en hoe u als zakelijke partner onderdeel kunt zijn van deze snelgroeiende Business Club, leest u in onze speciale flyer.

Leden Business Club

Ontmoet de leden van onze Business Club.

Hoofdsponsor:

Kledingpartners:

Business Partners XXL:

Business Partners XL:

Business Partners:

Maatschappelijk Partner:
Activiteiten Business Club
De Business Club organiseert diverse activiteiten.

Dinsdag 26 september 2023: beweging in de zorg 
Op dinsdag 26 september 2023 spelen we een uitwedstrijd en zijn we vanaf 19.30 uur (inloop) te gast bij een van de leden van onze Business Club, bijCAS aan de Molenstraat 35 in Rosmalen.

Cas Wolbert en Linda Moser geven ons een uniek kijkje in de keuken van hun praktijk die zich inmiddels op veel meer gezondheidsvraagstukken richt dan de klassieke fysiotherapie. Door veranderingen in de financiering van de zorg, gaat een werkgever op termijn een belangrijkere rol krijgen is de verwachting van deze zorgondernemers.

Hoe je daarop kunt inspelen door jezelf en je medewerkers duurzaam fit te houden, laat het team van bijCAS tijdens deze avond ook concreet zien. Daarbij geldt: meten = weten. Momenteel is bijCAS de praktijk volop aan het verbouwen en het resultaat mogen we alvast zien.

Deze avond vertellen het bestuur van MHC Rosmalen en de Business Club kort over hun ambities voor het komende seizoen. Daarnaast is het heel gezellig om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten in een informele sfeer.

Wilt u als introducé aanwezig zijn bij deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Contact 
Hebt u interesse om deel uit te maken van het snelgroeiende zakelijke netwerk van MHC Rosmalen? Of wilt u via MHC Rosmalen onze 1.350 leden en hun familieleden bereiken? Neem dan contact op met onze Business Club Commissie via [email protected]. We maken graag kennis met u en met uw wensen. We hopen u snel te ontmoeten.