Algemeen

Opzeggen lidmaatschap

Nieuws afbeelding 24-5

 

De deadline voor opzeggingen is, zoals elk jaar, uiterlijk voor 1 juni. Deze deadline is nodig in verband met het samenstellen van de teams en de opgave hiervan aan de KNHB. Het is daarom van groot belang dat de afmeldingen uiterlijk vóór 1 juni plaatsvinden.
 
Wil je stoppen met hockey, meld je dan af voor 1 juni door een mail te sturen naar: [email protected]. De ledenadministratie stuurt per mail altijd nog een bevestiging van de afmelding. Geen bevestiging betekent dat de afmelding niet ontvangen is.
 
Indien je je op of na 1 juni afmeldt, dan worden de gemaakte kosten doorbelast. Deze kosten bedragen € 75,--. Dit is een coulance regeling die geldt tot 1 juli 2017. Indien afmelding na 1 juli plaatsvindt, dan is het volledige contributiebedrag voor 2017/2018 verschuldigd. Mocht je twijfelen om te blijven hockeyen en je hebt vanwege valide redenen meer tijd nodig, breng dit dan onder de aandacht bij de ledenadministratie. Indien er inderdaad sprake is van valide redenen, kan eenmalig uitstel worden verleend van opzegging.