Nieuws

Coronaproof Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 27-9
Wij doen mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar zetten we ons in voor de vervanging van ons miniveldje dat nodig aangepast moet worden. Er zijn de eerste week al 500 loten verkocht! 

Om dat doel te kunnen bereiken, willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Wil jij ons helpen zodat we binnenkort een nieuw miniveldje kunnen realiseren? Via https://clubactie.nl/lot/mhc-rosmalen/280030 kun je online loten kopen en steun je onze club!

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden verkopen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit Rosmalen en omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.