Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Businessclub


Om onze gezonde ambities waar te kunnen maken, hebben we een eigen Business Club. Deze heeft als doelstelling om met elkaar zoveel mogelijk waarde te creëren. Hoe we dat waarmaken en hoe u als zakelijke partner onderdeel kunt zijn van deze snelgroeiende Business Club, leest u in onze speciale flyer.

Leden Business Club

Ontmoet de leden van onze Business Club.

Hoofdsponsor:

Kledingpartners:

Business Partners XXL:

Business Partners XL:

Business Partners:

Maatschappelijk Partner:
Activiteiten Business Club
De Business Club organiseert diverse activiteiten.

Woensdag 28 september 2022: een avondje Bourgondisch genieten
Op woensdag 28 september spelen we een uitwedstrijd en zijn we vanaf 18.00 uur (inloop) te gast bij een van de leden van onze Business Club, restaurant Bij Bourgondisch aan de Heer en Beekstraat 51 in Rosmalen.

Programma:
18.00 uur Inloop bij Bij Bourgondisch
19.00 uur Welkom door Mark Brants, voorzitter van de Business Club
19.10 uur Uniek kijkje in de keuken bij Bij Bourgondisch en de andere twee bedrijven van Luuk Sluijter. Ook een live cooking sessie met de chef van het restaurant
20.30 uur Borrel
22.30 uur Afsluiting

Wilt u als introducé aanwezig zijn bij deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Dit seizoen gaan we op bezoek bij de nieuwe golfbaan in Rosmalen (met een mooie historische link naar onze hockeyclub) en vertelt Pirmin Blaak over zijn leven als hockeyinternational én ondernemer.

Contact 
Hebt u interesse om deel uit te maken van het snelgroeiende zakelijke netwerk van MHC Rosmalen? Of wilt u via MHC Rosmalen onze 1.350 leden en hun familieleden bereiken? Neem dan contact op met onze Business Club Commissie via [email protected]. We maken graag kennis met u en met uw wensen. We hopen u snel te ontmoeten.